Alternatív és holisztikus gyógyászat

Jin Shin Jyutsu Hungary

Mi történik Önnel a Jin Shin Jyutsu kezelés alatt?
Kényelmes öltözetben, fekvő helyzetben az 1 vagy 1,5 órás kezelés közben a terapeuta két speciális pont között enyhén érintő és tartó (nem masszírozzó) mozdulatot végez.
Ez lehetővé teszi az energia áramlás helyreállítását az adott szakaszban s más területet érintve a mozzanat megismétlésével eljut a teljes meridián kezeléséig.
Ön feltöltődik az életerőt biztosító új energiával, és ellazul, melyek nélkülözhetetlenek a mindennapokban.

A speciális egészségügyi problémák esetében kúraszerű alkalmazása javasolt, ezek lehetnek rövidebb intervallumúak, de gyakrabban való kezelést igényelhetnek.

Reintegrált izmok

A terapeuta elsősorban az izmok kezelésével éri el a test teljes tónusrendszerének kiegyensúlyozottságát. Tudta, hogy a testünk 650 izma közül mintegy kétszázat, a mosolygáshoz 17-et, a homlokráncoláshoz 43 izmot használunk? Az Ön által választott kezelésnek abban rejlik ereje, hogy az izmok működésbeli, funkcióbeli zavarainak helyreállítása után az öngyógyító képesség aktiválódik, a keringés, az idegrenszer működése javul, az anyagcsere folyamatok és a méreganyagok kiválasztódása beindul. Az újszülöttektől az idősekig minden életkorban alkalmazható súlyos, krónikus betegségek esetén is.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: