Rólunk

Egyesületünk 2011-ben azzal a céllal alakult, hogy egészségmegőrző szolgáltatások nyújtásával, programok, képzések indításával a társadalom minden korosztályának nyújtson mindenki számára elérhető áron tudást az egészségi állapotának megóvása érdekében.

A kezdeti 3 oktatott masszázsfajtánkat ma már 9-re bővítettük. Így tudatosabban tud a hozzánk jelentkező választani a számára, családja számára, vagy a kliense számára a gyógyító, alternatív terápiákból.

Beindítottuk a pedagógus masszázst, mellyel az iskolákban lyukasóráik alatt a pedagógusok és az ott dolgozók részmasszázst tudnak igénybe venni.

A munkahelyi masszázs mind szélesebb körben való elterjesztését célunknak tűztük ki, mivel a munkahellyel rendelkezőkre egyre megerőltetőbb munkatempót diktálnak a cégek, vállalatok.

Útjára indítottuk a Tini Masszőr Tanodánkat, ahová várjuk azoknak a tanulóknak a jelentkezését, akik szeretnék kipróbálni mind a masszázs élményét, mind a masszőri szakmát.
Tini Masszőr Tanodánk célja: a masszázs elméleti-gyakorlati készségeinek elsajátítása, a jövőbeni szakmaválasztást célzó ismeret közvetítése.

Állapot felmérési lehetőséget biztosítunk magánszemélyek részére telephelyünkön, ahol a kezelések után javaslatokkal, szaktanácsokkal, kiegészítő kezelések lehetőségeivel segítjük klienseinket.

Ajándékutalványainkkal meglepheti szeretteit névnapra, születésnapra, karácsonyra, esküvőre.

Egészségpénztári elfogadóként arra törekszünk, hogy  a cafetéria rendszeren keresztül minél többen tudjanak jönni hozzánk.

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s