Rólunk

Egyesületünk 2011-ben azzal a céllal alakult, hogy egészségmegőrző szolgáltatások nyújtásával, programok, képzések indításával a társadalom minden korosztályának nyújtson mindenki számára elérhető áron tudást az egészségi állapotának megóvása érdekében.

A kezdeti 3 oktatott masszázsfajtánkat ma már 20 – ra bővítettük. Így tudatosabban tud a hozzánk jelentkező választani a számára, családja számára, vagy a kliense számára az alternatív terápiákból.

A munkahelyi masszázs mind szélesebb körben való elterjesztését célunknak tűztük ki, mivel a munkahellyel rendelkezőkre egyre megerőltetőbb munkatempót diktálnak a cégek, vállalatok.

Útjára indítottuk pályaorientációs tevékenységként a Tini Masszőr Tanodánkat, ahová várjuk azoknak a tanulóknak a jelentkezését, akik szeretnék kipróbálni mind a masszázs élményét, mind a masszőri szakmát.
Tini Masszőr Tanodánk célja: a masszázs elméleti-gyakorlati készségeinek elsajátítása, a jövőbeni szakmaválasztást célzó ismeret közvetítése.

Állapot felmérési lehetőséget biztosítunk magánszemélyek részére telephelyünkön, ahol a kezelések után javaslatokkal, szaktanácsokkal, kiegészítő kezelések lehetőségeivel segítjük klienseinket.

Ajándékutalványainkkal meglepheti szeretteit névnapra, születésnapra, karácsonyra, esküvőre.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: