10 milliószoros erővel ható nap

A tibeti hagyományok szerint minden évben van négy olyan nap, amikor egy pulzáló ultraviola-sugár – mely a második univerzumban lévő magasabb dimenziókból érkezik – keresztezi Földünk útját. Körülbelül 17 órán át marad bolygónk ebben a sugárban, melynek frekvenciája megegyezik a szívcsakráéval. Azokat a napokat, amikor ez a sugár eléri a Földet, tízmilliószoros napoknak nevezik.

Ezeken a napokon a pozitív energiák – csakúgy, mint a negatívak – felerősödnek. Minden gondolat, minden érzelem, minden szándék, minden akarat -” függetlenül attól, hogy jó, rossz, pozitív vagy negatív – tízmilliószor erősebb lesz.
Valóságunkat, jövőnket gondolatainkkal, szavainkkal, tetteinkkel teremtjük meg. Életünk alakulását elsősorban az határozza meg, hogy mire irányítjuk a fókuszunkat, mire koncentrálunk, mire összpontosítunk. A kézzelfogható, materiális dolgok mindig ezek nyomán manifesztálódnak.
Nagyon fontos, hogy ezen a napon tudatos legyél! Amire igazán vágysz, amire folyamatosan gondolsz, az megteremtődik, azaz meg is jelenik életedben. Lásd Vonzás törvénye. Használd ki ezt a napot!

A tízmilliószoros napokon nagy hatékonysággal tudsz változtatni életeden, ha megszabadulsz negatív gondolataidtól, érzelmeidtől.

Tudatosan fókuszálj a pozitívumokra.

Teremts olyan körülményeket magadnak, hogy minél több számodra pozitív helyzettel, személlyel, körülménnyel találkozhassál ezeken a napokon. Ünnepelj! Adj hálát minden jóért, ami az életedben már jelen van.Légy nagyon boldog és örülj az életednek .

Kívánj jót magadnak, közvetlen környezetednek, és az egész világnak. Koncentrálj a békére, a szeretetre, a boldogságra és a sikerre.

Szólj minél több embernek,hogy ők is tudatosak lehessenek ezen a napon, és minél többen részesülhessenek ebben a jelentős energetikai áldásban.

e-mail: info.aranykezek@gmail.com
Tanfolyamaink – Képzési naptár

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: